Je wilt iets geschilderd of beschilderd hebben.
 Hoe werkt dat?

Het is eigenlijk heel simpel, neem contact met me op via mail, contactformulier, telefoon, feestboek of twitter...

Vertel me je wens en stuur zoveel mogelijk informatie mee. Op basis van die bijgevoegde informatie kan ik alvast een ruwe prijsindicatie geven. Ik kan je in woorden of in een snelle schets alvast een indruk geven van wat ik zou kunnen doen. Met alle benodigde informatie maak ik uiteindelijk een alles-in-1 projektprijs, zodat er achteraf geen verrassingen meer zijn.Als het nodig is kan ik ook bij je langs komen om eerst even persoonlijk kennis te maken, eventueel de ruimte te bekijken en op te meten.

Als je akkoord gaat met mijn schetsvoorstel plus projektprijs en me de opdracht geeft de schildering uit te voeren, dan ontvang je van mij een opdrachtbevestiging en factuur.

 Voor een schilderij, paneel, kleine muurschildering e.d. ontvang je de factuur voor het gehele bedrag. Bij een grote muurschildering vraag ik om in elk geval een deel vooruit te betalen. Na ontvangst van de betaling zal gestart worden met de voorbereidingen voor de muurschildering.

Wil je een schilderij of een andere kant&klaar kunstkado bestellen?

Binnenkort vind je hier weer diverse kant&klaar schilderingen die direct klaar liggen om verstuurd te worden. Zo heb ik nog een paar stoeltjes, een kleutertafeltje met bankje, een grote regenboog speelgoedkist en diverse schilderijen en schilderijtjes op voorraad.

Zie je iets wat je graag zou willen bestellen? Neem even contact op.

Zwiet Driems kwaliteit:

Ik werk met ZwietDriems nauwkeurig en met liefde voor het vak. Elk ontwerp staat op zich en elke schildering wordt speciaal voor jou uitgevoerd. Ik doe niet aan seriewerk, niets in oplages.

 Vind je echter een eerder ZwietDriems ontwerp heel erg leuk, dan valt er altijd over te praten om er een andere versie van te schilderen. Geen schildering is precies hetzelfde… er wordt hier niet simpelweg gekopieerd.Alle schilderijen, beschilderde panelen en meubels van Zwiet Driems wordt netjes afgewerkt en afgelakt geleverd. Alles wordt gemaakt met professionele kwaliteit & creativiteit!

Materialen:

ZwietDriems probeert zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te werken.

Ik werk eigenlijk alleen met niet toxische en vrijwel reukloze verf op waterbasis. Ook de lak die ik gebruik is meestal op waterbasis, een enkele uitzondering voor borden of objecten voor buiten. Bij hout, mdf of ander houtprodukten & plaatmateriaal, kies ik het liefst voor het FSC-keurmerk.

ZwietDriems info

Gaby&ZwietDriems volgen? Twiet of Laaik op fb!