"van nature een dromer… met m'n hoofd in de wolken en m'n voeten op de grond"

Gaby Vermeulen of ZwietDriems
illustratief plaatjesmaker en eigenwijze dromer!

...is op dit moment aan het revalideren.

Begin 2020 heb ik een hersenstaminfarct gehad, het Wallenberg syndroom om precies te zijn. Dit heeft me even helemaal opnieuw laten beginnen. Opnieuw leren lopen, mijn balans zoeken, vinden, behouden. alle automatische fucties weer opnieuw leren gebruiken en aansturen. Ademen, slikken, hoesten, niezen, om er een paar te noemen. Ik wandel, doe oefeningen bij fysio, rust vooral ook veel. Voor zover mijn leven in een notendop. Daarnaast geniet ik natuurlijk nog steeds van het leven. Het is een rare tijd voor iedereen, niet alleen voor mij, daar ben ik me zekere van bewust. Sterkte allemaal! Voor zover dit updeetje!

...tekent&schildert.

Of het nou op papier, hout, katoen of linnen schildersdoek, muren of digitaal is.
Tekeningen, illustraties, schilderingen groot of klein, illustratief & decoratief…
'Old Skool' met potlood, pen, penseel en echte verf, maar ook met de digitale versies op 

...schrijft.

Al jaren op website en sociale media. Binnenkort vind je mijn verhaaltjes hier op mijn blog. Prive en werk, Gaby Vermeulen & ZwietDriems. Over alles wat mij boeit en inspireert. Mijn eigen prentenboek tekenen maar ook schrijven was lang mijn droom, nu mijn creatieve doel.

...is ook ZwietDriems.

Mijn bedrijfsnaam en speels creatief alter ego. Met ZwietDriems maak ik vrolijke schilderijen, muurschilderingen en bijvoorbeeld origineel beschilderde thema-krijtborden. Ook beschilder ik in opdracht en maak ik op speciaal verzoek een uniek gepersonaliseerd kado.
Klik in het menu of hier op ZwietDriems voor meer info.

...doet binnenkort ook Qi & Tea.

Ik heb de beroepsopleiding BOCAM aan het CNGO in Tilburg afgerond en ben nu dus Bocam trainer/therapeut. Ik ben me aan het orienteren om binnenkort o.a. te beginnen met het geven van lessen in de Chinese bewegingsleer Qigong en mijn eigen praktijk op te starten. Daarnaast is via het Chinees Cultureel Centrum in Den Haag de Chinese Theeceremonie op mijn pad gekomen. Wordt vervolgd. Kijk hier voor iets meer informatie over Qi & Tea.

Gaby&ZwietDriems volgen? Twiet of Laaik op fb!