2020/2021 Gaby revalideert

Begin 2020 heb ik een hersenstaminfarct gehad, het Wallenberg syndroom om precies te zijn. Dit heeft me even helemaal opnieuw laten beginnen. Opnieuw leren lopen, mijn balans zoeken, vinden, behouden. alle automatische fucties weer opnieuw leren gebruiken en aansturen. Ademen, slikken, hoesten, niezen, om er een paar te noemen. Ik wandel, doe oefeningen bij fysio, rust vooral ook veelen probeer natuurlijk mijn balans weer te vinden en verbeteren met QiGong en Taiji.  Voor zover mijn leven in een notendop. Daarnaast geniet ik natuurlijk nog steeds van het leven. Het is een rare tijd voor iedereen, niet alleen voor mij, daar ben ik me zekere van bewust. Sterkte allemaal! Voor zover dit updeetje!

2016 Tekstmuurschildering St. Maartens College

Deze week werkte ik op het Sint Maartens College in Voorburg, in opdracht van de ouderraad, aan een tekstmuurschildering ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van de school. Binnenkort de officiële 'onthulling' maar nu stiekum hier alvast een voorproefje.

Op verzoek van de ouderraad heb ik eerst enkele schetsontwerpen gemaakt, gebaseerd op het door hun aangeleverde gedicht "Het leven is…'. Er werden ook een aantal voorkeurlijstjes met dichtregels doorgestuurd, maar ik kreeg totale keuzevrijheid in mijn ontwerp.

De tekst is geschilderd op de ronde buitenwand van de vergaderruimte op de 1e etage, centraal middenin de school, daar waar het oude gebouw en de 'nieuwbouw' samenkomen. De schildering is ongeveer een kleine 5 meter breed en 120cm hoog geworden, en uitgevoerd in de blauwtinten van de school.

SMC 002    SMC 001

Blogtekstje

Zoo de websites van Gaby Vermeulen en ZwietDriems zijn samengevoegd en in een basisvorm nu de lucht in gegaan. Natuurlijk wordt er de komende tijd nog flink aan doorgewerkt en komen ook de kant&klaartjes, portfolio en heel veel plaatjes weer terug, maar voor nu ben ik blij. De laatste nieuwtjes kun je altijd via ZwietDriems feestboekpagina volgen.

Ook is er een nieuwe werkplek gerealiseerd. Ik heb weer een atelier! Waar? In het bedrijfverzamelpand 'Het Alphagebouw' in Voorburg, vlak naast Station Laan van Nieuw-Oost Indië of LaanvNOI. Maar… alleen op afspraak te bezoeken!

Momenteel ben ik nog druk met verhuizen en inrichten maar de komende week zal ik ook de ruimte creatief inwijden met de voorbereidingen van een tekstmuurschildering. Het wordt een schildering die zo'n kleine 5 meter lang gaat worden, op de ronde wand van een scholengemeenschap. In 3 tinten blauw, gebaseerd op een gedicht. Binnenkort meer… wordt vervolgd.

Zo dat was het even voor het allereerste miniblogtekstje. Tot de volgende!

Vrolijk groet,Gaby

Gaby&ZwietDriems volgen? Twiet of Laaik op fb!